27 Temmuz 2008 Pazar

bence,
bir bilge bana mutluluğun formülünü söylese çok geçmeden unuturum,
gizli hazinelerin haritasını verse yanlış yolda kaybolurum,
ışığı takip et huzur orada derse yaklaşmadan kör olurum,
bişey beceremeyeceğimi anlayınca bilge, huzurundanda kovulurum,
ama yinede merak ediyorum bu kötü talihimden nasıl kurtulurum?

7 yorum:

mersav dedi ki...

mutluluğun formülü bilgeye gerek duymadan her yanımızda olmasına rağmen mutluluğu yok etmek için elimizden gelen herşeyi yapıyoruz kötü talihe giidip gelip ayağımızı doluyoruz ne dersin?

ötekiyüzüm dedi ki...

özel biri olduğumu düşünüyorum. bazı insanlara özellikler verilirken bana tuttuğum her dalı kurutma özelliği verilmiş. kötü talihim ayağıma takılacak kadar küçük olsa, alıp bi yerlere kaldırırım.ama dört yanımı sarmış, kurtulmaya nerden başlayım?....

mersav dedi ki...

bende bazı zamanlar bu fikirlere kapılıyorum fakat düşünmemeye çalışıyorum yada çevreme yansıtmamaya ama zor insanın kanına dokunuyor ... tabi her ikmizin yaşadığı şeylerde farklılık çoktur o yüzden kesin birşey söyleyemicem:(
belki klasik bir söz ama yaşamına gülümseyerek devam etmeyi denesen hatta kendini zorlasan :)

böcük dedi ki...

Kötü talihinden kurulmuş veya kurtulablen bir insanoğlu görülmemiştir ama sadece inadına mutlu olan/olabilenler görülmüştür.Zorlayınca inadına mutlu olabiliyor insan (bkz:kendimden biliyorum :)

Adsız dedi ki...

Bu kadar harika bir yazı yeteneğine sahipken talihine küsmek neden? Gerçekten istediklerini ve düşündüklerini çok içten şekilde yazıya dök. Ve hep olumlu şeylerin sana gelmesini iste. Talihine küstükçe onu da kendine küstürürsün. Onunla barış ki oda senle barışık olsun :)

ötekiyüzüm dedi ki...

isimsiz, yazı yeteneğimi harika bulman çok harika:)

Bilge AŞAN dedi ki...

Kendinle savaşmayı ve çekişmeyi bırak bence. Bu enerjini yazılarına ver. İnsanın sadece gördükleri gerçektir. Ve benim görüp okuduklarım gerçekten harikalar. ( isimsiz= Bilge )